Antiaging

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 12:01

Profhilo: natuurlijke huidverjonging

De Profhilo behandeling is een nieuwe behandeling tegen huidverslapping. Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijgt u een jongere uitstraling. De behandeling is vooral populair voor het gezicht, de hals, de decolleté, de bovenarmen en de handen. Profhilo is zeer geschikt voor wie de stap naar Botox of fillers (nog) niet wil maken.

  • Pijnloze injectable behandeling
  • Gegarandeerd een natuurlijk resultaat
  • Resultaat houdt 6 tot 12 maanden aan

Jalupro

Jalupro voedt de huid en helpt natuurlijke verjonging. Jalupro is een veilige, steriele absorbeerbare injecteerbare oplossing die werkt als een dermale 'biorevitaliser' (huidcollageenbooster) die kan worden gebruikt voor het verbeteren van de huidtextuur en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels. Het is vergelijkbaar met het sunekos-product. Deze producten worden beschouwd als huidversterkers die zorgen voor een natuurlijke, jeugdigere uitstraling.

Waar wordt Jalupro voor gebruikt?
Anti-aging van een gezicht en een lichaam
Striae
Donkere kringen onder de ogen
Voorbereiding, verbetering en verlenging van resultaten voor verschillende esthetische procedures, b.v. Chemische peelings, huidvuller, microdermabrasie, etc

Hoe werkt Jalupro?
Jalupro is samengesteld uit aminozuren en hyaluronzuur. Dit mengsel stimuleert je eigen lichaam om zijn eigen collageen- en elastineproductie te verhogen en hydrateert de huid om de algehele huidkwaliteit te verbeteren en de jaren terug te draaien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.