Mijn naam is Drs. Shakiba Baravardeh, arts in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde.

Ik heb medische diploma's uit twee landen.Van 2008 tot 2015 studeerde ik aan de State Medical University of Armenia. Van 2015 tot 2017 heb ik stage gelopen als huisarts aan de Iraanse Staatsuniversiteit voor geneeskunde. Ik heb 3 jaar als huisarts en esthetisch arts in Iran gewerkt. Mijn medisch diploma is sinds 2020 volledig erkend in België als dokter.

Ik ben geregistreerd als arts met RIZIV nummer: 1-06824-65-000

Ik heb mijn eigen praktijk in België sinds april 2021.

Je kan bij mij terecht voor esthetische behandelingen, advies rond huidverbetering, behandelen van huidproblemen en anti-aging.Mijn doel als esthetisch arts is om jou beter in je vel te doen voelen. Ik hecht hierbij veel waarde aan natuurlijke resultaten aan de hand van een individueel behandelplan en neem daarbij graag de tijd om mijn patiënten te leren kennen. Samen bekijken we de verschillende opties en beantwoord ik al je vragen. Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten.

"Ik heb er bewust voor gekozen om aan huis te werken, omdat ik een persoonlijke benadering heel belangrijk vind. De tijd en aandacht die ik u geef, maakt het verschil in het resultaat.”