Filler

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 11:54

Fillers kunnen, zoals u waarschijnlijk al geraden heeft, dingen ‘opvullen’. Fillers worden gebruikt om groeven, lijntjes en rimpels op te vullen. Het geeft ook volume op de plaatsen waar u het wilt. Fillers zijn, in tegenstelling tot wat velen denken, niet hetzelfde als Botox. Botulinetoxine is een stof die de spieren tijdelijk ontspant. Het kan rimpels, lijntjes en fronsen wegwerken, maar het kan nergens volume aan toevoegen. House of Bratz gebruikt fillers op basis van hyaluronzuur. Afhankelijk van het gebied dat we behandelen, gebruiken we verschillende merken. Fillers zijn ongelooflijk veilig in de handen van een gediplomeerd behandelaar en inmiddels zijn er wereldwijd meer dan tientallen miljoenen behandelingen uitgevoerd met hyaluronzuur.

Met fillers kan bijna elke onzekerheid over uw gezicht of lichaam worden weggenomen, zonder dat u daarvoor onder het mes hoeft. Veel mensen prefereren fillers en Botox boven chirurgische ingrepen omdat de eerste aanzienlijk minder pijnlijk is en weinig tot geen downtime vereist. Fillers worden gebruikt om gracieus ouder te worden. Naarmate u ouder wordt, verliest u veel vet en steunweefsel in uw gezicht. Door het verlies van volume verslapt de huid. Hierdoor gaat u er scherper en smaller uitzien. Uw jukbeenderen springen niet meer zoals normaal, uw traangoten kunnen uw gezicht er ingevallen uit laten zien, en marionetlijnen kunnen u een rustgevend, ontevreden gezicht geven.

FILLER BEHANDELINGEN:

- Lip fillers

- Bovenliplijntjes

- Marionetlijnen

- Neus- lippenplooi

- Neuscorrectie

- Kin

- Kaaklijn

- Jukbeenderen

- Traangoot

- Lip fillers

WAT ZIJN FILLERS PRECIES?

Een filler is een stof die in en onder de huid wordt geïnjecteerd. Met filler kunnen de gezichtscontouren worden hersteld en rimpels en lijntjes worden verminderd door te vullen waar de lijn het meest zichtbaar is. Het is ook mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren op plaatsen waar er van nature of door ouderdom minder volume is, zoals in de lippen. Soms worden fillers verward met Botox. Het grote verschil tussen fillers en Botox is dat Botox de spier plaatselijk ontspant, waardoor beweging wordt voorkomen. Fillers vullen een gebied op en hebben daarom geen invloed op de spieren.

HOE LANG ZIJN  FILLERS WERKZAAM?

Een van de vele goede dingen aan fillers is dat de resultaten niet blijvend zijn. Fillers worden door het lichaam afgebroken en kunnen tussen de 6 en 12 maanden effect hebben. Het verschilt natuurlijk per individu. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld de neuscorrectie filler behandeling heeft geprobeerd om te zien of u een chirurgische neuscorrectie zou moeten ondergaan, en u vindt het resultaat niet mooi, u niet voor altijd aan het resultaat vastzit.

 

ZIJN FILLERS VEILIG?

Tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur zijn volkomen veilig. Fillers op basis van hyaluronzuur worden na een paar maanden automatisch door het lichaam afgebroken en omdat hyaluronzuur van nature in het lichaam voorkomt, is de kans op allergische reacties minimaal. Het is echter van essentieel belang dat u een erkende behandelaar kiest om veilige resultaten van hoge kwaliteit te garanderen.

 

WAAR MOET IK OP LETTEN NA EEN FILLERBEHANDELING?

Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging de eerste 24 uur.

Beperk blootstelling aan de zon en ga de eerste 2 weken niet naar de zonnebank.

Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.

Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, de eerste 2 weken.

NA HOEVEEL TIJD ZIET U HET RESULTAAT VAN FILLERS?

Het mooie van fillers is dat het resultaat onmiddellijk zichtbaar is. U zult een gezwollen versie van het eindresultaat hebben na uw filler behandeling, en het kan zijn dat u een lichte blauwe plek heeft op de plaatsen waar de filler is toegediend. Dat is volkomen normaal, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Sommigen vinden dat ze er “overfilled” uitzien, maar het is de zwelling die die indruk wekt. Wij raden geduld aan als het om fillers gaat. Na ongeveer 2 weken is de zone volledig genezen, is de zwelling verdwenen en is het eindresultaat precies wat het moet zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.